韓国ソウル市に建つイベントホール、オフィスなどの複合施設のコンペ案です。

建物前面の歩道を敷地内にも拡張し、人は青緑色の円弧を描いたファサードに沿ってアクセスしやすくなり、また市民に開かれたパブリックスペースにもなっています。また地下にあるイベントホールにも十分な光が入るように大きなヴォイドを設け、快適な環境を創出することを考えました。

Date: 2016.11

Type: Complex building

Status: Unbuilt (proposal)

Location: Seoul, Korea

Floor area: 21000㎡

It’s a competition proposal for complex facilities such as event halls, offices, etc. in Seoul, Korea.

Expanding the pedestrian in front of the building into the site, people are easy to access along the facade of turquoise arc, and it is also a public space opened to citizens. Also, I thought about creating a comfortable environment by setting up a large void so that enough sunlight would enter the event hall in the basement.

Anime Center Proposal

COPYRIGHT 2018 HAJIME YOSHIDA ARCHTECTURE. ALL RIGHTS RESERVED.